V pátek se posedmé „Hraje za Pardubice“

Basket - 18. 01. 2021
V pátek se posedmé „Hraje za Pardubice“

 

PARDUBICE - Hrajeme spolu za Pardubice je název společného projektu basketbalového klubu BK JIP Pardubice a Komorní filharmonie Pardubice, spočívajícího ve zcela unikátním propojení světa sportu a hudby, vždy navíc s charitativním podtextem. Sedmý ročník projektu se uskuteční již tento pátek (22. ledna).

S ohledem na aktuální vládní opatření však tentokrát bude v online režimu: na koncert pardubické filharmonie, který se uskuteční v Sukově síni Domu hudby, naváže ve Sportovní hale Dašická utkání NBL mezi BK JIP Pardubice a BK Opava. Celá akce odstartuje v Domě hudby, kde v 16.30 zazní úvodní slovo. O deset minut později pak začne samotný koncert Komorní filharmonie Pardubice s dirigentem Debashishem Chaudhurim (na snímku) a sólistkou Ester Pavlů. Po této kulturní části bude následovat, stejně jako v předešlých ročnících, basketbalové klání. V rámci 20. kola NBL přivítá Beksa Opavu. Mač startuje v 17.45 hodin, nikoliv však v hokejové aréně, jako tomu bývá obyčejně, nýbrž ve sportovní hale na Dašické. Celou akci bude možné sledovat jako Livestream na TVCOM.cz.

Stejně jako v předcházejících ročnících, i tentokrát bude mít projekt charitativní podtext. K dispozici jsou virtuální vstupenky v hodnotách 100, 200 a 300 Kč, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely. (bkpardubice, saf)

Mohlo by vás zajímat:

Třetí prohra Beksy

Třetí prohra Beksy

Pardubičtí basketbalisté čtvrté utkání prohráli

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Druhý bod pro Třinec

Druhý bod pro Třinec

Pardubičtí hokejisté první zápas v Třinci prohráli

Beksa poprvé vyhrála

Beksa poprvé vyhrála

Pardubičtí basketbalisté snížili

Ani na druhý pokus…

Ani na druhý pokus…

Basketbalisté Pardubic prohráli i druhé čtvrtfinále

Pardubice srovnaly sérii

Pardubice srovnaly sérii

Hokejisté Dynama ve druhém finále porazili Třinec