Podvečer s P.Janečkovou ODLOŽEN!!

Kultura - 15. 02. 2021
Podvečer s P.Janečkovou ODLOŽEN!!

POZOR!!! AKCE SE NEKONÁ A JE ODLOŽENA!!!

PARDUBICE - Východočeské divadlo svým divákům znovu symbolicky otevře „dveře dokořán“ a pozve je na další díl online zábavného diskusního pořadu s příznačným názvem Dveře dokořán, který divadlo nově vysílá na svém facebookovém profilu.

Autorkou a moderátorkou neformálních setkání s herci je Jana Uherová, která své kolegy hostí vždy ve čtvrtek jednou za čtrnáct dnů v komorním prostoru Poedia v klubu. Tento čtvrtek 18. února do pomyslného „křesla pro hosta“ usedne jedna z nejpopulárnějších pardubických hereček Petra Janečková, která od svého nástupu do angažmá ve Východočeském divadle v roce 1998 už třináctkrát opanovala anketu o nejoblíbenější herečku roku.
„Na Petru Janečkovou se opravdu moc těším. Známe se spoustu let, často jsme spolu zkoušely, ale také jsme se přátelily, a přátelíme pořád, jezdily na společné dovolené. Jednu dobu jsme dokonce vedle sebe bydlely v divadelní ubytovně – byla to velká vila se zahradou a často jsme tam hostily kolegy z divadla, pořádaly párty, dělaly mejdany, oslavovaly narozeniny… Mládí, čas malin nezralých… A hrály jsme hry, myslím ty společenské, ne divadelní. Prostě máme spoustu společných vzpomínek a rády se o ně podělíme s našimi diváky. Pro Petru mám připraveno několik moc milých překvapení. Věřím, že bude o čem si povídat a že nás to všechny bude bavit,“ láká na čtvrteční online stream Jana Uherová.
Během večera bude opět dán prostor i sledujícím divákům a jejich dotazům. Živé vysílání startuje ve čtvrtek 18. února v 18 hodin na facebookovém profilu divadla, sledovat pořad lze i bez osobního účtu na Facebooku. RADEK SMETANA  Foto: JOSEF VOSTÁREK

Mohlo by vás zajímat:

Kouzelný klarinet

Kouzelný klarinet

Dubnové abonentní koncerty Komorní filharmonie

Pořád jsem to já

Pořád jsem to já

Dojemná hra poprvé na prknech Východočeského divadla

Jeden svět je opět tady

Jeden svět je opět tady

Festival v Divadle 29 vstupuje do světa fikčních filmů a virtuální reality

Exkluzivně s Jankem Ledeckým

Exkluzivně s Jankem Ledeckým

Pirate Swing Band si opět troufne spojit nespojitelné

Festival je připraven

Festival je připraven

Pardubické hudební jaro zahájí příští úterý Gabriela Beňačková

V úterý zazní Stabat Mater

V úterý zazní Stabat Mater

K nastudování duchovního díla spojily síly Komorní filharmonie a Konzervatoř Pardubice