Gól z úvodu k výhře nestačil

Fotbal - 17. 02. 2024
Gól z úvodu k výhře nestačil

PARDUBICE – Utkání 21. kola základní části Fortuna:Ligy v sobotu odpoledne v CFIG Areně začalo neskutečně. Hned po půl minutě hry, z první akce a po zmatku v teplické obraně, se trefil Zlatohlávek. Pardubice vedly 1:0, ale vzápětí mohlo být vyrovnáno… Hosté se s nepříznivým stavem nemínili smířit a působili herně nebezpečněji. Prakticky až do 17. minuty, kdy se o samostatný únik pokusil Daněk, Pardubičtí na hřišti nic nepředvedli. Blýsklo se ještě po domácí akci v 21. minutě, ale pak zas nějaký čas téměř nic.

 

Ve 30. minutě se zranil pomezní rozhodčí Kříž a utkání bylo kvůli nutnosti jej vystřídat přerušeno. Celkově se v první půli nastavovalo osm minut!

 

Domácí se nezbavili nepřesnosti ani ve druhé části zápasu, Tepličtí měli i nadále v aktivitě navrch. Fotbal to ovšem byl divácky nezáživný, i když nakonec se domácí do pár šancí dostali. Hosté si nakonec remízu – a dlužno říci, že spravedlivou – vydřeli. V 87. minutě jim ji zařídil Chaloupek.

 

FK Pardubice – FK Teplice 1:1 (1:0). Přihlíželo 3028 diváků (ro) Foto z utkání: MILAN KŘIČEK (Na snímku pardubický Kryštof Daněk při úniku v 17. minutě první půle)

 

Podrobný referát přinese pondělní tištěné vydání Týdeníku Pernštejn. Na webových stránkách bude k dispozici v sekci Premium – Archiv tištěných vydání v pondělí kolem 22. hodiny.

Mohlo by vás zajímat:

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem

Zmar pod hradeckými lízátky

Zmar pod hradeckými lízátky

Pardubičtí fotbalisté v derby neuspěli, příliš pozdě začali být aktivní

Proti Plzni od začátku v deseti

Proti Plzni od začátku v deseti

Vývoj utkání s Viktorií výrazně ovlivnil Halinského faul, Pardubičtí však nakonec i křesali naději