Bezbodový zmar ve vedru

Fotbal - 11. 08. 2024
Bezbodový zmar ve vedru

PARDUBICE Hrát fotbal ve třicetistupňovém vedru není snadné. Utkání 4. kola Chance Ligy v neděli odpoledne v CFIG Areně s týmem Slovácka tomu odpovídalo. Z obou stran šlo po úvodním hvizdu o líný, opatrný a divácky nudný fotbal. Hosté měli mírně navrch, domácí vlastně až do 28. minuty neohrozili jejich bránu. Pak se přece jen trošinku zajiskřilo, do kuriózní šance se nejprve dostal pardubický Simon, postupně se osmělili i další domácí hráči, leč bez efektu.

 

Po změně stran se deset minut bylo na co dívat, domácí začali vyvíjet alespoň jakési úsilí. Ale dlouho to netrvalo – v 60. minutě se prosadil uherskohradišťský Ndefe, proti němuž neměl golman Budinský šanci, a bylo to 0:1. Pardubičtí toužili vyrovnat, ale marně. Jejich snahu srážely školácké chyby a nepřesnosti, stejně jako nesehranost. Snad jen Krobotova hlavička v 79. minutě stojí za zaznamenání. Jinak po většinu času oči domácích diváků z toho zmaru bolely. Dívat se na takový fotbal ve třicetistupňovém vedru je utrpení.

 

FK Pardubice – 1. FC Slovácko 0:1 (0:0). Přihlíželo 2208 diváků. (ro) Foto z utkání: MILAN KŘIČEK (Na snímku u míče pardubický Dominique Célidor Simon)

 

Podrobný referát včetně sestavy přinese pondělní tištěné vydání Týdeníku Pernštejn. Na webových stránkách bude k dispozici v sekci Premium – Archiv tištěných vydání v neděli kolem 22. hodiny.

Mohlo by vás zajímat:

Nakonec Votroky zaslouženě smázli

Nakonec Votroky zaslouženě smázli

Derby východočeských rivalů skončilo 2:1 pro domácí FK Pardubice. Důležité tři body!

Náhrada za Kalabišku

Náhrada za Kalabišku

Pardubický klub reagoval na vážné zranění Jana Kalabišky

Hlavatý Pardubice nešetřil

Hlavatý Pardubice nešetřil

Pardubičtí fotbalisté prohráli pod Ještědem

Tři góly za třináct minut

Tři góly za třináct minut

Fotbalisté Pardubic vyhráli v Českých Budějovicích

Důležitý mač bez bodů

Důležitý mač bez bodů

Pardubičtí fotbalisté prohráli doma s Karvinou

Důstojná prohra na úvod

Důstojná prohra na úvod

Pardubičtí fotbalisté těsně prohráli na Spartě