Pardubičtí cyklisté na CZECH TOUR

cyklistika - 24. 07. 2024
Pardubičtí cyklisté na CZECH TOUR

PROSTĚJOV - Zítra startuje největší etapový závod v České republice Czech Tour 2024! Mezi elitními světovými týmy a jezdci nebude chybět ani pardubická stáj ATT Investments! Do čtyřetapového závodu nastoupí z tohoto týmu sedm jezdců: o prestižní body, popřípadě pódiová umístění, se poperou Otruba, Dina, Řeha, Schuran, Štoček, Turek a Neuman.

 

Zástup hvězd bude velký, peloton Czech Tour 2024 bude během čtyř etap od 25. do 28. července plný cyklistů, kteří mají na kontě vítězství v nejslavnějších závodech a nesčetněkrát absolvovali největší etapové bitvy planety. Organizátoři na start přilákali osm formací s licencí WorldTeam (UAE Team Emirates, Bahrain Victorious, Red Bull-Bora-Hansgrohe, Soudal Quick-Step, Visma - Lease a Bike, Ineos Grenadiers, Intermarché Wanty a dsm-firmenich PostNL), na jejichž soupiskách jsou nejlepší cyklisté planety.

 

Fanoušci se mohou těšit mimo jiné například na hlavní ikonu pelotonu - Francouze Juliana Alaphilippa, dvojnásobného mistra světa a vítěze šesti etap na Tour de France. Úvodní trasa Czech Tour startuje zítra v Prostějově, čtvrtá končí v neděli ve Šternberku. (saf) Foto: ATTCYCLING (Tato sedmička pardubických cyklistů se představí na prestižním tuzemském Czech Tour)

Mohlo by vás zajímat:

Závod ve svátečním vedru

Závod ve svátečním vedru

Na stupních vítězů se v Plzni objevily nové tváře z TJ Léčebna Košumberk

Slavia není Hradec…

Slavia není Hradec…

Pardubičtí fotbalisté prohráli v Edenu o dvě branky

Vítězná generálka

Vítězná generálka

Pardubičtí hokejisté vyhráli i třetí přípravný zápas

Nakonec Votroky zaslouženě smázli

Nakonec Votroky zaslouženě smázli

Derby východočeských rivalů skončilo 2:1 pro domácí FK Pardubice. Důležité tři body!

Náhrada za Kalabišku

Náhrada za Kalabišku

Pardubický klub reagoval na vážné zranění Jana Kalabišky

Hlavatý Pardubice nešetřil

Hlavatý Pardubice nešetřil

Pardubičtí fotbalisté prohráli pod Ještědem